12.

Doar de 12 minute am nevoie vreodata sa ma pregatesc pentru a pleca din casa. Nu, nu sunt genul ala de femeie dupa care sa stai sa astepti decat un minut in plus, ca si-a uitat iar telefonul in priza si intra incaltata sa il preia.

Doar de 12 minute am nevoie sa fac vocalize ca sa imi incalzesc vocea pentru a intra pe scena. 12 minute de concentrare, de eu cu mine, de respiro, de respirat, de liniste.

Doar de 12 minute as avea nevoie sa termin o cina cu Kati, Ors si Steli, parte din formatia fermecata de symphonic metal in care imi desfasor cumulul de forte si lupte interioare in fiecare weekend pe scena.

De data asta am comandat de la WU XING, si am ramas cu patru seturi de betisoare si 12 cutii de mancare chinezeasca goale. Pentru ca vremea mohorata nu place la toata lumea (decat mie,probabil), am hotarat sa ramanem acasa inainte de concert si sa comandam ceva sa ne dea forta dar sa nu ne incarce prea mult.

Kati, preocupata de disciplina si ordine, da sa stranga cutiile de pe masa, pentru a elibera zona sa facem brainstorming legat de albumul nou. Ors, compozitorul trupei, priveste meditativ cum cutiile se confisca din fata lui, prea goale ca sa mai fie demne de luat in considerare. Una peste alta, parca arata ca un dragon ce urmeaza sa isi ia zborul… Deodata, chipul lui Ors se lumineaza aparte, si deodata il vedem sarind de la masa.

-Gata stiu! Prima piesa din albumul nou se va numi “The Dragon”, si vom canta despre un razboi prelungit in care intreaga umanitate este zguduita!

-De un dragon?… intreaba Steli molcom, deja obisnuit de ideile “inflacarate” ale compozitorului nostru foarte pasional si bombastic.

-De un dragon ce nu sufla flacari ci… teroare in oameni! Le aduce aminte de toate lucrurile de care le este frica, de toate neincrederile si slabiciunile lor… (intre timp, puse pe masa cutiile de WU XING una in spatele celeilalte, formand un dragon pe masa; betisoarele devin flacari si aproape ca acopera toata masa)

-Vezi sa nu dai foc la ceva, i-am spus eu chicotind.

-Radeti voi radeti, dar piesa o sa fie spectaculoasa! De fapt putem sa formam tot albumul pe ideea asta de razboi, de lupta, de…

-De dragoste?

-…dar una care nu castiga la final! Totusi, vorbim de dragoni aici… (puse apoi cutiile una peste alta sub forma de turn) Uite, in castel poate fi tinut prizonier eroul care are puterea sa schimbe destinul planetei insa vraja nu o poate dezlega decat cel care infrange dragonul…pentru ca inima lui contine o licoare magica…

-Poate trebuie sa tragi un pui de somn Ors, deja nici nu mai putem face clip cu ideile astea, spuse Kati, vrand sa ia cutiile sa le arunce.

-NU arunca nimic, strig eu impacientata. Daca tot am facut o comanda in grup de la ei, hai sa participam la concurs, cu dragon cu tot! Adu telefonul te rog, sa facem un Share and Play !

Intrand la WU XING pe site, observam si un concurs super nou despre care nu stiam.

-Deci gata cu investitiile in aparate foto, castigam un Huawei P10 Lite!

-Ceeee?!

-Incarcam poza cu Dragonul nostru din cutii de mancare chinezeasca si intram in cursa pentru marele premiu! Si mai au si premii saptamanale – vouchere de 120 lei, pai facem economii serioase si ne luam anul asta si boxe noi pentru trupa! De fapt vad aici ca au mai multe feluri de constructii ce le poti face din cutiile de mancare. Pe 15 decembrie aflam daca avem telefon nou pentru concerte

-Ce fain, si poate participa oricine?

-Da, chiar nu au treaba! Share & Play pana ajungem la Huawei!

Managera intra pe usa si ne priveste zambitor.

-Hai, gata cu trancaneala. La soundcheck cu voi!

N.B. Acest articol este pur fictiv si a fost scris pentru competitia Super Blog 2017. Personajele totusi sunt reale si si viitorul album al trupei care include intr-adevar piesa “The Dragon”.

 

 

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.