5 motive pentru care să cumperi sau să recomanzi Kitul Starter

Da, știu! Dacă ești distribuitor Young Living îți dorești să ajuți cât mai multe persoane și să ai o echipă cât mai mare care răspândește vestea despre uleiurile esențiale, în comunitatea ei! Însă știai că sunt totuși câteva motive solide pentru care e bine să recomanzi Kitul de Start atunci când aduci pe cineva nou în echipa ta?

Hai să povestim despre ele.

  1. Diffuserul este Gratis – și vrei să ai un diffuser în casă, pentru a te putea bucura de uleiuri din perspectiva aromaterapiei și nu numai. El purifică și dezinfectează aerul, nelăsând să trăiască virușii, bacteriile, agenții patogeni, te ajută să te concentrezi sau să te relaxezi, în funcție de ce pui în el, reduce stresul și anxietatea sau chiar reglează sistemul tău respirator, circulator, endocrin, etc, numai prin microparticulele de ulei esențial ce sunt emanate în aer. Proprietățile uleiurilor esențiale rămân intacte pentru că aerul emanat este răcoros, nu cald.
  2. Conține 12 uleiuri esențiale care pot să îți ofere o imagine de ansamblu despre ce înseamnă de fapt lumea uleiurilor esențiale – ele au fost alese strategic să te ajute să ai parte de beneficiile terapeutice, să poți să miroși, să guști și să înțelegi mai bine ce efect au asupra ta și a familiei tale. În plus, poți testa și sucul de goji NingXia Red, puternic antioxidant, menit să redea corpului o stare de sănătate incredibilă.

Colecția de uleiuri esențiale premium*:

lavandă (Lavender) 5 ml,

Mentă piperată (Peppermint) 5 ml

Lămâie (Lemon) 5 ml

Tămâie (Frankincense) 5 ml

Di-Gize 5 ml

Thieves® 5 ml

Purification™ 5 ml

R.C.™ 5 ml

Copaibă (Copaiba) 5 ml

PanAway™ 5 ml

Stress Away™ 5 ml

Accesoriu cu rolă AromaGlide™

Orange plus, 2 pliculețe individuale NingXia Red® (60 ml).

3.  Uleiurile, separat, costă cel puțin 250 euro, iar diffuserul 80. Deci te poți bucura de aceleași produse la 180 euro (cu tot cu transport), versus 320 euro(fara transport). Un deal foarte bun, aș spune. Unele uleiuri (Stress Away) nu se găsesc la 5 ml decât în kit, în rest doar la 15 ml.

4.  Poți pleca cu Kitul oriunde ai de mers pentru a face prezentări din ziua 1 în care l-ai primit. Prezentările Young Living au o regulp nescrisă – se fac cu Kitul Starter și orice alte produse mai ai le lângă el, însă este bine să poți prezenta acest kit de bază, pentru ca ceilalți să își facă o idee reală despre produse. Practic, cu investiția inițială de 180 euro, ai tot ceea ce ai nevoie pentru tine și familia ta, poți face chiar și mici cadouri-tester din ea (creme handmade spre exemplu sau chiar câțiva ml de ulei, căci kitul vine cu 10 sticluțe mici goale pentru a da prietenilor să testeze), și poți să îți și începi business-ul Young Living, mărindu-ți echipa.

5. Poți face aproape toate produsele de îngrijire și curățenie de care ai nevoie, în mod natural. Poftim?! Da, chiar așa. Eu am făcut toate rețetele de pe acest site și încă mai am multe în curs, cu uleiuri din Kit, special ca să fie ușor pentru toată lumea să le facă, fără să ai cine știe ce uleiuri. Poți să ai grijă de igiena dentară cu Thieves și Orange, poți să te hidratezi și să te vitmainizezi extra punând în apa ta Lemon sau Orange, poți face creme de masaj cu Stress Away sau uleiuri după sport cu PanAway, poți crea cremă antirid cu Tămâie, detergent de rufe cu Purification, detergent de vase cu Thieves și așa mai departe.

Dacă vrei și tu kitul și încă nu ești membru + vrei să faci parte din echipa mea, dă click pe linkul următor și introdu datele personale. Caută-mă apoi pe marchiza@essentialsbymarchiza.ro sau pe Facebook să îți povestesc tot ce ai nevoie să știi!

https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=14144209&enrollerid=14144209&isocountrycode=RO&culture=ro-RO&type=member

www.facebook.com/EssentialsByMarchiza

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.