Azi am ars Tămâie…

…și m-am dat cu mir.

Azi am făcut o rugaciune plină de patimă plimbându-mă cu tămâie aprinsă pe carbune mic, prin casa noastră minunată.

În weekendul trecut, când vocea mea nu putea nici să se exprime în mod corespunzator la restaurant în Bulgaria pentru a comanda ceva simplu de mâncare, a reușit sa cânte doua concerte mari și importante, poate mai bine ca niciodată. Fără pastile. Doar ulei esențial și rugaciune, o zi întreagă. Rugaciune nu cu “Te rog”, ci cu “Mulțumesc”. Rugaciunea Recunosțintei. Gloria! Credo! Sanctus! Benedictus!

Astăzi, cu paratiroidele încă umflate din cauza unui puseu emoțional puternic de acum două săptămâni, m-am vindecat cu muzică. Astazi la ora 12 m-am vindecat, atunci când am cântat Agnus Dei de Mozart.

Kyrie, Gloria, Credo, Sanctus, Benedictus, Agnus Dei – Cele 6 părți ale unei Mise. Am trecut prin ele ca și cele 5 stages of grief (momente ale vindecării suferinței):  1. Denial and isolation; 2. Anger; 3. Bargaining; 4. Depression; 5. Acceptance. Un fel de devenire, prin muzică. Prin credință. Prin lumină pusă acolo unde trebuie, chiar dacă nu știam foarte bine ce fac – nu sunt foarte pricepută la obiceiuri de felul acesta. Totuși, cred ca are loc o ghidare mai importantă și mai mare decat mine. Mă las pe mâna energiei care vine să mă salveze din stările mele de angoasă și de agitație.

Simt că de două luni de când folosesc uleiurile esențiale Young Living, vibrația mea (frecvența corpului meu) a crescut și încă mai crește mult. Se instalează în mine un fel de pace pe care nu o recunosc și nu reușesc încă să o gestionez așa cum se cuvine. Încep să iasă din viața mea oamenii toxici sau să aibă loc circumstanțe care să îmi deschidă ochii și să îi pot scoate eu afara.

Se face o liniște în mine bizară, nouă, care face loc la muzica launtrică. Uneori imi e frică și alteori mă răvășește atât de frumos încât vreau să o împachetez în cutii și să le pun fundă pentru a da și la alții.

Uleiul esențial crește vibratia corpului cu 10 Mhz în 3 secunde.

Tot în 3 secunde, el intră în sistemul nostru atunci când este respirat (inspirat).

Rugăciunea crește vibrația corpului cu 15 Mhz în 3 secunde.

Un gând negativ scade vibrația corpului cu 12 Mhz în 3 secunde.

Atunci când vibrația corpului scade sub 58 Mhz, se creează boala.

Tu ce faci azi cu energia și gândurile tale? Tu ce respiri, atunci când te oprești să o faci cu adevărat?

Oprește-te și ia decizii. Liberul Arbitru e cel mai mare Dar pe care îl ai ca și ființă umană…

 

 

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.