Cum cureti Diffuserul YL cu un singur produs in 3 minute

Nu te tin mult de data asta, desi imi place tare mult sa scriu si sa descriu.

Mentionez ca detin diffuserul Dewdrop de la Young Living.

N-am stiut ca trebuie sa imi curat diffuserul decat la 3 luni dupa ce l-am folosit temeinic zi de zi. Era cam patat inauntru, un pic bronz inchis fundul si parca nu mai se simtea asa tare mirosul uleiurilor esentiale.

Dar am rezolvat problema in 3 minute cu un singur produs: Thieves Household Cleaner, pe care il folosesc la curatenia intregii case. Optional, poti avea la indemana si putin alcool pur, eu aveam dezinfectat de clinici si spitale din Suedia, cu 70% alcool, la dispozitie, insa nu a mai fost nevoie sa il folosesc, intrcat diffuserul s-a curatat doar cu primul produs mentionat.

Procedura este simpla: pun pe o discheta demachianta putin produs de curatare Thieves si sterg cu atentie interiorul diffuserului, cu mare grija si extra atentie la partea din mijloc, senzorul – sa nu il ating. La final, cu betisoare de urechi imbibate in acelasi produs de curatare sau in alcool, curat fin pe langa senzor si in locurile mai greu accesibile ale diffuserului, pe dinauntru. Partile de plastic detasabile, din partea de sus, se pot spala separat, in chiuveta. Eu le-am spalat cu acelasi produs, diluat in apa.

Va las pozele, care spun povestea.

Diffuser curat si proaspat va doresc!

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.