Cursuri de Canto Online, muzică ușoară și muzică clasică & musical

Despre ce e vorba?

Din Aprilie 2021, luna mea de foc, luna mea de naștere, încep să predau cursuri de canto online. Sunt foarte entuziasmată și fericită numai la gândul că voi începe acest proiect la care doar visez de mulți ani deja.

În mare parte este un curs dedicat celor ce sunt adolescenți și adulți, pentru că îmi doresc să pot comunica la un nivel profund cursanților, să putem face legătura între trup, minte și suflet, să găsim sursa blocajelor, sămânța viselor, să putem să răscolim în noi fără să ne fie teamă, iar dacă ea există, să o metamorfozăm prin muzică.

De ce canto?

Pentru că iubesc muzica și orele de canto de la 16 ani, când am început cursurile de canto clasic la Școala Populară de Arte Tiberiu Brediceanu din Brașov. Pașii m-au purtat apoi prin mâinile și glasurile multor artiști minunați și profesori de canto din Brașov, București și Cluj, printre care Doina Curelaru, Irina Iordăchescu, Marian Rește, Mirela Zafiri, Ramona Eremia, Leontina Văduva,  Mihaela Buhaiciuc – întrucât am urmat cursurile Academiei de Muzică Gheorghe Dima – secția interpretare vocală din Cluj și masteratul Stil și Performanță în Interpretarea Vocală la Facultatea de Muzică din Brașov. Canto face parte din minte și din programul meu de zi cu zi. Canto este cel care m-a disciplinat, m-a provocat și m-a transformat în pasăre Phoenix de fiecare dată când am avut nevoie de a o lua de la capăt. Fără canto, cred că nici un muzician – artist vocal nu poate prinde aripi. Nu neapărat pentru că talentul lipsește, ci pentru că are nevoie de o privire și o ureche exterioară, care să-l direcționeze cu aplomb și entuziasm.

Ce fel de ore de canto poti face cu mine?

Cursuri de canto 1 la 1 – cu disponibilitate dimineața sau după-amiaza, în timpul săptămânii – în weekend se poate face o excepție, însă tariful este diferit

Cursuri de canto în grup – dacă este cerere și se adună minim 3 cursanți care vor să facă parte din ora de grup.

Ce stil muzical putem lucra împreună? Muzică ușoară (pop), muzică clasică, musical, muzică vintage (anii 60), cabaret, rock (inclusiv metal simfonic), muzică creștină (worship).

Cât costă?

Investiția ta este de 100 lei/oră la cursurile 1 la 1 în timpul săptămânii sau 150 lei în weekend. Pentru cursurile de grup, participarea activă costă 50 lei/oră. Este necesar să fie minim 3 cursanți într-o grupă. Dacă ai prieteni care ar vrea să participe alături de tine, cu atât mai bine! Putem lucra mai eficient dacă cei care se implică au o legătură mai strânsă și vise sau scopuri comune.

De ce orele mele de canto sunt diferite?

Pentru că nu mă rezum doar la vocalize și cântat, corecții, sugestii de interpretare, exerciții de respirație și de dicție.

Firește, și ele vor fi acolo. Vor fi de fapt chiar prioritare.

Dar pe lângă ele, vom lucra cu sufletul tău. Cum poate el să răscolească în cele mai autentice stări pentru a oferi valoarea unui cuvânt cântat, spus sau șoptit? Cum poți fi vulnerabil controlat? Cum poți să te transformi, evadând în tine, dar rămânând în același timp foarte focusat pe corpul tău, pe înărădcinarea în tine? Ce te sabotează? Cum transformi așa-zisele sabotări în avantaje și chiar puncte forte?

În plus, te voi ajuta să îți faci un portofoliu pentru evenimente sau pentru proiectele tale, îți voi da startul în promovarea online și te voi susține în fiecare zi pe parcursul călătoriei tale.

Pentru că dispun de aparatură de studio pentru înregistrat, anul acesta (2021) ne putem vedea pentru a înregistra în micul meu studio, iar din 2022 ne putem vedea și în Brașov pentru acest serviciu.

Pentru toate acestea, îți voi oferi contract și factură, în avans pe o lună alături, în funcție de cât vrei să lucrezi cu vocea ta.

Cum mă înscriu?

Scrie-mi un email pe adresa andradanartist@gmail.com și povestim de acolo.

Share :

1 Comment

Samuel Liviu Morosan
Reply

Sa mai vorbesc inca, cu cineva sa vedem cum sa facem. Noi suntem in Elvetia. Eu lucrez si asta poate sa încurce cumva planurile …

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.