DIY Apă de gură esențială (tutorial)

De când am încercat pentru prima dată pasta de dinți de la Young Living (Thieves Ultra), m-am șocat ce gust diferit avea față de celelalte folosite până atunci, am adorat aroma plăcută de cuișoare și scorțișoară cu care am rămas în gură după utilizarea ei și senzația de dinți fini, curați, cumva altfel decât oricând altădată.

Totuși, am simțit nevoia să achiziționez și o apă de gură, însă, nerăbdătoare de fel (zodie de foc), nu mai pot aștepta până la următoarea comandă. În plus, simt că uleiurile esențiale m-au făcut mai creativă și încep să îmi fac singură săpunuri, detergenți de vase, de rufe, parfumuri de mașină și de lenjerie… toate din uleiuri esențiale și elemente simple, naturale. Preconizez că în timp voi păstra economiile fiecărei luni doar pentru uleiuri și în rest voi face singură pentru familia noastră toate cele necesare igienei și stării de bine.

Așadar… (drumroll please!) azi am făcut apă de gură esențială.

Ingrediente:

  • 1 cană apă filtrată (puteți folosi orice apă în afară de cea de la robinet, care e cam calcaroasă)
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu alimentar (opțional, dar face bine la smalț)
  • 6 picături ulei esențial Thieves (amestec de uleiuri esențiale cuișoare, scorțișoară, coajă de lămâie, eucalipt, rozmarin)
  • 4 picături ulei esențial Peppermint (mentă piperată)
  • 2 picături ulei esențial Frankincense (Tămâie)

Picăturile pot fi diferite la voi – unii preferă mai multe de Thieves și unii mai multe de Mentă – poate vreți să nu puneți tămâie sau Thieves, să să faceți doar cu mentă… e alegerea voastră.

Le-am amestecat într-o sticlă (De sticlă, căci uleiul citric din Thieves ar topi plasticul) de 330 ml.

Am înfrumusețat sticla cu ceva frumos care să dea bine în baie.

De folosit de fiecare dată când simți nevoia, fără să ai vreun efect advers.

Ba din contra, numai beneficii, cum ar fi:

  • Datorita uleiului esențial Thieves, 99,96% din bacteriile din gura ta vor dispărea, acesta având darul de a dezinfecta totul în calea sa
  • Menta îți va da o senzație de răcorire și prospețime fantastică + 78 mhz
  • Tămâia va ridica vibrația corpului tău în ritm alerg, ea însăși având 147 mhz, va hidrata cavitatea bucală și va fi ca o mângâiere peste aceasta
  • bicarbonatul de sodiu ajută la albirea dinților (el se poate pune și pe periuța de dinți cu care poți peria dinții în fiecare zi, pentru un tratament de albire…natural)

Enjoy!

 

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.