Dormitorul bebelușului, la o broderie distanță

Iubesc să suțin două lucruri pe lumea asta, din punct de vedere al unui consumator – afacerile locale și mămicile antreprenor.

Nu de alta, dar cumva și eu sunt ambele. Cred în puterea unei comunități și cred că ceea ce faci la tine acasă poate să te dezvolte în mod deosebit, pentru că ești Acasă, la sursa-surselor, rădăcinile tale interioare sunt aproape, te adapi ușor în apele dulci ale cunoscutului.

Așadar, de când m-am mutat în Cluj am căutat să cunosc cât mai mult comunitatea, să văd ce pot să iubesc aici, să văd ce pot să dăruiesc aici, să văd cât de mult mă pot bucura de orașul-metropolă ce promite a fi al doilea București. Unii zic că-i semn rău, dar eu zic că posibilitățile cresc odată cu notorietatea și cu zvonurile!

Iubesc Clujul – e un oraș zumzăitor, tânăr, efervescent. Spre deorebire de Brașov, care este pentru mine romantic, nostalgic și sălbatic (ah, pădurile mele…), Clujul te invită să descoperi mereu ceva nou, să te evaluezi des și să găsești resurse interesante pentru cele mai noi provocări ale vieții de zi cu zi.

Astfel am descoperit și Kids Decor, un business local ținut pe brațe de o mămică antreprenor suavă, delicată și harnică-foc. De fapt, e vorba de un atelier în care, vesele și iscusite ca niște albinuțe, croiesc, brodează și creează mici capodopere o mână de doamne talentate și pline de har. Lenjerii de pat pentru bebeluși și copii, saci de dormit, apărătoare și protecții pentru pătuț, accesorii pentru dormitorul celui mic, marsupii, pătuțuri și alte frumuseți minunate de care nu mă pot sătura. De fapt, cred că așa suntem toate mămicile de bebeluși – vrem să cumpărăm cât mai multe lucruri pentru puii noștri de om, ca să îi descoperim de fiecare dată altfel și să îi vedem cum se bucură iar și iar, necontenit.

Ce drăgălășenii am încercat de la Kids Decor pentru bebelușul meu?

  • cearceafuri cu elastic pentru pătuț – din bumbac 100%, culoarea nu iese la spălat și se păstrează intacte indiferent de cât de mult se foiește, sare, dansează și se cațără fetița mea
  • săculeț de dormit – moale, safe, cu imprimeu foarte vesel și jucăuș – Kids Decor menționează că este confecționat din cele mai fine materiale naturale (Bumbac 100%), vopselele utilizate fiind testate conform Oeko-Tex Standard 100 (detectarea substanțelor nocive în conformitate cu criteriile de cea mai înalta clasa de produse, și anume din clasa I textile pentru sugari și copii până la vârstă de trei ani). Culorile și designul imprimeurilor sunt atrăgătoare pentru cel mic.
  • apărătoare pentru pătuț – mi-a plăcut versatilitatea lor, culorile și faptul că poți alege accesorii care se folosesc ca organizatoare pentru jucării , suzete … le descoperiți aici.

Dar din toate cele, ce îmi place cel mai mult la ei este că personalizează tot ce fac, brodează de mână și da, totul este 100% handmade.

Îi găsiți și pe Facebook – https://www.facebook.com/kidsdecor.ro/ , dar și pe Instagram, @kidsdecor.ro

Cât despre mine, abia aștept un marsupiu nou și apărătoare de vară!

 

 

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.