Extru-Can, iubire românească pentru animalele de companie

Extru-Can, o alternativă 100% românească la hrana premium pentru câini și pisici

Am descoperit Extru-Can acum câțiva ani și am povestit despre această companie în toate felurile – atât prietenilor, cât și Asociațiilor care au grijă de animalele părăsite, bolnave sau aflate în nevoie. Am reușit să dăruiesc uneori hrană pentru acestea, știind în sufletul meu că le dau tot ceea ce este mai bun, proaspăt, creat de o echipă mică de oameni, dar care pun suflet și au mare dedicare față de meserie. Am recomandat mereu bobițele extrudate pentru câini sau pisici cuiva care era în cercetare de piață, pentru că am văzut mereu rezultatele deosebite și transformările câinilor și pisicilor care au fost hrănite cu Extru-Can. Cercetând, am descoperit că este o hrană premium, la prețuri de bun simț, hrană cu care mulți câini de competiție sunt hrăniți în România pentru a obține rezultatele maxime necesare concursurilor la care participă. Iubită atât de către câinii de rasă pură, deoarece are toate calitățile să se ridice la nivelul așteptărilor și necesităților lor, dar și de către câinii mai puțin de rasă, hrana Extru-Can aduce de fiecare dată exact ce și cât este nevoie în bolul fiecărui patruped.

Cum m-a convins compania să o aleg pentru prieteni și să o recomand iar și iar?

Aflând despre povestea producerii acestor bobițe, mai întâi prin preluarea materiei prime de la surse locale zi de zi, apoi procesarea lor în aceeași zi și livrarea a doua zi către consumatori, am devenit fan. Termenul de 120 de zile de consum de la producție m-a convins de fiecare dată, după ce am văzut cu lunile cum alte firme au pe rafturile magazinelor hrană ce se vinde într-o vreme, mulți dintre stăpâni neștiind ce cumpără. Mă impresionează cum o făbricuță poate să țină standardele acestea cu sfințenie de peste 15 ani, din dragoste și respect pentru animale. Născută din pasiunea pentru nutriție animală a fondatorului, doctor nutriționist în nutriție animală Rus Vasile, legământul se păstrează zi de zi cu toți consumatorii. Numai materie primă proaspătă, fără coloranți și conservanți. Un produs 100% românesc ce încântă, hrănește, ridică standardele și acoperă necesarul de nutrienți, vitamine și minerale pentru un câine sau o pisică.

Doar câini și pisici?

Nu! Extru-Can produce și hrană pentru crap și păstrăv, pește românesc crescut în ape românești. De asemenea, pune la dispoziția clienților și mâncare pentru vânat.

Specialități… deosebite

Sortimentele pentru câini includ variațiunile – adult, senior, activ, standard, talie mică, talie mare, junior.

…iar cele pentru pisici, cu pui, pește și ficat, acestea adresându-se pisicilor sterilizate sau pisicilor nesterilizate. Compania nu recomandă hrana de pisici a fi dată puilor de pisică, spre deosebire de cea pentru câini care are și varianta de junior.

Povestea Zeldei

Zelda este un câine teribil de iubit, corcitură între Labrador și câine maidanez. O fericire neasemuită o cuprinde de fiecare dată când ne vede, comportându-se desigur ca un pui de cățel și crezând că este aproximativ mică. În realitate, în picioare are aproape 1,80 m. Puternică, veselă și sănătoasă, deloc mofturoasă la masă și foarte vioaie, a primit cu drag boabele Extru-Can și probabil că dacă lăsam tot sacul la dispoziția ei, l-ar fi terminat pe tot într-o zi.  Din greșeală, la un moment dat a poftit și la bobițele pisicii familiei, Leila, și dacă ar fi putut, n-ar fi dat înapoi de la o porție extra. Deși acest lucru nu este o problemă, compania ne recomandă să dăm fiecărui animăluț ce mâncare i se potrivește cel mai bine în funcție de vârstă, greutate și necesități alimentare. 20-25 grame/kg corp/2x pe zi este cantitatea recomandată pentru câini. Așadar, cântăriți odorul și calculați cât e voie.

Zelda a primit sortimentul Extru Can Adult, iar dacă vă interesează să vedeți toată gama, vă las aici un link.

http://can2000.ro/categorie-produs/produse/hrana-caini/

Mulțumim în gând întregii echipe și fondatorului acestei companii pentru Visul împlinit și munca de zi cu zi pentru ca aceste produse să răzbească în țara noastră și să aducă o stare de bine și o sănătate de fier tuturor animăluțelor care se bucură de ea!

 

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.