Interviu cu uleiurile esentiale pure – varianta necenzurata

Nu va speriati, nu urmeaza limbaj licentios. Am ales sa spun “varianta necenzurata” pentru ca nu vreau sa ne ascundem deloc. O sa fie un interviu sincer, viu, organic, adevarat. Am ales intrebari deosebite, care sa nu fie la fel ca toate informatiile din online. Ne-am plictisit de clisee de marketing,nu-i asa? Eu parca mai mult ca nimeni. Vorbim vorbi despre cancer, despre vibratie inalta si despre alte lucruri mari. Asadar, iata-ne, fata in fata cu un miracol natural: uleiurile esentiale. Miezul si esenta a tot ceea ce natura a creat. Dar de la Dumnezeu – pentru om, ce a stat tacut in umbra atatea mii de ani. Sau…nu?

  1. De cand sunteti pe lume? Ce va recomanda?

Ce intrebare caraghioasa. Uleiurile esentiale SUNT lumea, pentru ca sunt miezul fiecarei plante, fiecarei frunze, fruct, arbore. Asa cum nu doar ceaiul de tei te duce la somn, asa nu sunt numai unele plante care merita luate in considerare. Crede-ma, exista niste esente care o sa te surprinda teribil si in plus, combinatiile dintre ele bat medicamentele de departe.

Thrive-Primal-15-essential-oils-for-every-ailment-FB-01

  1. Care medicamente? La ce putem renunta, daca avem la indemana uleiurile esentiale?

Toate medicamentele. In combinatiile potrivite, uleiurile esentiale te scap de orice fel de durere, infectie, bacterie, ciuperca. De fapt, rolul nostru este sa readucem corpul in starea lui perfecta, alcalina, care se poate lupta cu orice ii…strica linistea. Corpul uman stie sa recunoasca celulele din uleiurile esentiale si le preia, ducandu-le acolo unde este nevoie de ele. Va rog sa ma credeti, corpul nostru este un sistem ultra-inteligent si stie foarte bine de ce anume are nevoie, cand si cum! Trebuie doar ascultat, caci el vorbeste continuu cu noi si ne spune ce ii trebuie.

  1. Care-i treaba cu vibratia uleiurilor esentiale? Ce legatura are asta cu noi?

Conform SuntSanatos.ro, tot ceea ce este organic are o vibratie mai inalta decat alimentele care nu sunt organice. “Alimentele procesate au 0 MHz. Studiile au demonstrat că doar faptul ca noi consumăm alimente de joasa frecventa, ne scade si noua frecventa generala. Un corp sanatos, din cap pana in picioare, in mod obisnuit are o frecventa ce variaza între 62 și 78 MHz, iar boala apare sub 58 MHz. […] Gandurile negative scad frecventa noastra in doar 3 secunde, cu 12 MHz. Gandurile pozitive ridica frecventa, în medie cu 10 MHz. Rugaciunea ridica frecventa cu 15 MHz. Uleiurile esentiale ridica frecventa de indata ce le inhalam.” Mergand mai departe, constiinta noastra spirituala poate fi deblocata prin alegerea anumitor uleiuri esentiale care au vibratia foarte inalta. Multi practicanti si maestri de Yoga au inteles deja acest lucru si folosesc acest minunat dar de la natura pentru a se dezvolta armonios din punct de vedere spiritual. Afla aici cum pot mirosurile sa trezeasca diferite stari de constienta.

  1. Ce ne poti spune legat de cancer? Cum facem sa nu ajungem la aceasta boala in secolul alimentelor ultra-procesate, pline de hormoni, in care agitatia ne ia cu asalt zi de zi?

Imunologul Mahmoud Suhail spunea despre cancer ca “Incepe atunci cand codul ADN in nucleul celulei devine intrerupt“. Astfel, trebuie sa iti destainui ca unele uleiuri esentiale au un fel de functie de „reset”, care ii spune celulei care este codul corect de ADN. Sa iti dau numai un mic exemplu! Celulele de cancer la san sunt distruse aproape in totalitate de uleiurile esentiale de scortisoara, cimbru, musetele, iasomie. Cu musetel indeosebi sunt rezultate reale in care 93% dintre aceste celule au fost distruse in vitro. Prin excelenta, cel mai puternic si eficient este uleiul de cimbru, cara dus la o rata de anihilare a 97% dintre celulele canceroase la san. Citeste mai multe detalii despre acest subiect, aici.

  1. Care este secretul uleiurilor? Ce trebuie sa tinem mereu cont cand le achizitionam?

Sincer? Un singur lucru, de baza: sa fie uleiuri esentiale pure. De ce trebuie sa fie pure? Deoarece au frecventa mult mai inalta decat daca sunt diluate in diverse alte uleiuri (se gasesc si diluate cu ulei de cocos, spre exemplu)

Uleiurile esentiale de frecventa mai mare pot distruge bolile de frecventa mai mica, iar pe majoritatea din ele le poate preveni sau distruge in stare incipienta. Toate uleiurile esentiale pure incep la o frecventa de 52 MHz si ajung chiar si la 320 MHz (trandafirul). Daca vrei sa verifici despre uleiuil achizitonat daca e pur sau contrafacut, citeste aici cum.

  1. Si acum, intrebarea finala. Ce uleiuri esentiale ne daruiesc cea mai mare puritate de pe piata la ora actuala?

Uleiurile esentiale doresc sa fie puse in valoare asa cum se cuvine! Acest lucru este 100% realizat de catre uleiurile esentiale doTerra, uleiuri cu grad terapeutic, uleiuri cu un nivel de puritate extrem si tocmai de aceea cele mai multe dintre ele pot fi utilizate si intern.

Pic-Header-DoTERRA

La sfarsitul interviului, va recunosc ca eu am facut cunostinta cu aceste uleiuri esentiale, doTerra, la o cafea prietenoasa cu o mare cunoscatoare a lor. Daca vreti sa va povesteasca mai multe despre aceste uleiuri, sa le mirositi, gustati, sau sa va treaca migrena dupa doar 5 minute de cand ati inhalat uleiul, v-o recomand (mai ales pentru Brasov):

https://www.facebook.com/daniela.valerica.munteanu

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.