Orice ai face, nu cumpara acest produs

Nu ți-am mai scris demult. Sunt tot eu, vechea ta prietenă Frica de Nou!

Știu, ai nevoie de niște boxe bune. Iți place să te transpui în mii de stări atunci când asculți muzică. Să te metamorfozezi cu eleganță, să dai sens luminii din tine. Pentru asta ai nevoie de un set audio excepțional, care să redea cu exactitate tot ceea ce sufletul tău simte în aer, prin vibrațiile sunetelor emise. Cu atât mai mult decât atât ai nevoie de ceva ieșit din tipare de bun, dacă vrei să creezi artă. Pentru că vrei să lași ceva deosebit în urma ta.

Știu cât de mult îți dorești asta, însă orice ai face, să nu cumperi acest sistem audio.

Ești muzician, știi despre ce vorbesc. Cum care sistem? Toata lumea vorbește despre el, tu încă nu ai auzit? Nu-i nimic, că te elucidez eu. Edifier a lansat un sistem audio care îl transpune în domeniul producției muzicale. Acest sistem este conceput pentru înregistrarea și mixarea la domiciliu. Poftim?! În plus, pentru maximum de claritate, difuzoarele sistemului S2000Pro oferă, împreună, o putere de 130 watt, folosind un bass de 5.5” cu diafragma din aluminiu și un set de înalte de ultimă tehnologie (planar magnetic), pentru o experiență acustică ieșită din comun.

Știi ce mult riști ieșind din comun? Ai putea să nu îți găsești zonele de comfort care până acum te-au ținut foarte bine în viață. Doar nu vrei sa te transformi în cine știe ce fiară. Și știi bine că riscul te face una… Așa că eu te sfătuiesc să nu alegi experiențele ieșite din comun. Nu alege Edifier  S2000Pro. Chiar n-are sens.

Cu un design suplu și minimalist, nu o sa impresionezi pe nimeni ce-ți trece pragul. Și ce dacă o să se audă brici? O să le placă asta, dar o sa caute niște boxe mari, maiestuoase, ca niște monitoare active de scenă! Toată lumea are boxe mici, aveai și tu în tinerețe, de-a stânga și de-a dreapta monitorului monstruos de mare de la calculator. Hai, lasă gândurile cu spațiul economisit. Petrecerile mari nu se fac cu rezonanță redusă datorită lemnului.  Și d-ăsta vintage, de zici că sunt de pe vremuri!

OK, am bifat sunet, mărime… cât despre calitate, n-am ce să discut. Calitatea nu garantează câștigul. Știi asta pentru că trăiești în România. De câte nu ai încercat deja să faci lucruri minunate, cu substanță, cu mesaj? De câte ori ți s-a dat peste nas de către un oarecare incapabil, doar pentru că avea ceva poziție mai avantajoasă decât a ta? Nu mai visa. Lasă caii verzi pe pereți. Calitatea nu contează aici. Uite, Edifier-ul ăsta luxos are 4 setări on-board de EQ. Adică dacă asculți muzică, te uiți la meci, asculți instrumente clasice sau electronice ori vezi un film, schimbi setarea și se aude altfel. Ha! Ca și cum dacă schimbi metodele în viață, găsești alt răspuns. Așa îmi spui mereu,nu? Schimbă perspectiva și îți vei schimba destinul! Hai, lasă prostiile…

Ar trebui sincer să ai încredere în mine. Te-am scăpat mereu de cele mai înspăimântătoare chestii. Nu-mi place cum mă porecliți voi, auzi, Frica de Nou. Îmi place mai mult aia cu “Paza bună trece primejdia rea”, sau “Ce cunoști deja, nu doare.”

De ce te uiți așa la mine? Vrei boxele?

Nu e treaba mea, să nu îmi spui că nu te-am avertizat când te vei îndrăgosti nebunește și n-o să mai fii capabilă să îți vezi de treburi. O sa te apuci să înregistrezi piese acasă, o să o iei razna…

Hai că te-am lăsat. Dar orice ai face, nu cumpăra Edifier  S2000Pro.

N.B. Articol redactat pentru competiția Super Blog 2017

 

 

 

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.