Performanță în doi, un legământ la infinit

Sunt internată în Maternitate de două zile pentru un tratament preventiv, menit să ajute bebelușul să stea în locul său preferat cât mai mult timp, pentru a se întări înainte de venirea sa în Marea Lume. Lumea aceasta plină de pretenții chiar dinainte să îți cunoască ochii și să îți audă glasul. Lumea aceasta plină de cerințe, de liste cu bife, de dragoste condiționată de comportamente și abilități. Lumea aceasta pe care noi vrem să o schimbăm zi de zi, pentru ca cei ce vin în urma noastră să trăiască altfel – mai curat, mai drept, mai iubiți decât am fost noi.

De fiecare dată când plec de acasă pentru câteva zile, mă regăsesc vorbind tot cu el, cu soțul meu, târziu în noapte despre cele mai profunde și pline de însemnătate lucruri ale noastre. Singuri, ne adunăm gândurile și ne căutăm tot unul pe altul, împuternicindu-ne de la distanță. Facem asta deja de 4 ani imediat. De data asta, vorbeam despre ce înseamnă pentru fiecare să ai succes. Să poți să faci performanță în ceea ce iubești, să descoperi ce iubești și să reusești să duci pe culmi, pentru a nu rămâne în mediocritate și derizoriu.

Pentru EL – peformanța masculină înseamnă să găsești Calea, Misiunea Personală și să nu te dezici de la ea, continuând pe Firul Roșu al vieții indiferent de cât de multe alte lucruri interesante îți tentează aptitudinile și capacitățile. El vrea ca meseria și activitățile în care se scufundă să îi fie stâlp, îndrumare și câmp de luptă, pentru o dezvoltare serioasă atât pe verticală, cât și pe orizontală.

Pentru EA – așadar pentru mine, performanța feminină este să găsesc echilibrul perfect în miezul familiei, pentru a putea crea, a putea să aduc lumină celor din jur indiferent de activitățile pe care le întreprind, pentru că am ajuns la concluzia că nu meseria și îndeletnicirile mă definesc, ci construcția interioară, în care investesc cel mai mult și care să rămână stâlp de veghe indiferent de schimbările ce intervin în viața de zi cu zi – profesional, familial, sufletește…

A trebuit în final să cădem de acord, ca să putem adormi amândoi – unul pe patul de spital, iar celălalt singur acasă, în patul gol.

Am decis că performanța, fie ea masculină sau feminină, să aibă ca fundament pentru noi un singur lucru – să trăim în Azi, în Aici și Acum. Să trecem Prin lucruri, nu Peste ele. Să ne ținem strâns de mână și să nu cădem din palma celuilalt, orice ar fi. Apoi, toate celalalte Misiuni se vor naște una din alta, firesc. Vom crește independent și împreună ținându-ne cu dragoste unul pe altul, aproape.

Am dormit apoi, ca niciodată, o noapte întreagă fără să mă trezesc.

V-am povestit vreodată care a fost primul impact pe care la avut asupra mea soțul meu, când l-am zărit? Un bărbat șarmant foc, cu statură puternică dar cu picioarele bine înfipte în pământ, ce mi-a dat instant impresia de statornicie și siguranță. Ochii erau ei, cei la care visasem mulți ani în urmă și despre care scrisesem multă poezie de dragoste, dinainte să îi întâlnesc. Apoi, pentru că am avut mereu o fascinație, m-a înduioșat cu barba lui frumos aranjată, ce îi încadra sensibil caracteristicile feței și care îmi dădea un sentiment profund de Acasă pe care îl iubesc și azi în fiecare dimineață când îl văd pentru prima oară în zi.

Pentru a celebra frumusețea masculină care mă fascinează cumva în mod aparte, mereu am căutat să îi răsfăț caracteristicile distinctive cu produse interesante de îngrijirea a bărbii – primul cadou de Crăciun pe care am apucat vreodată să i-l fac a fost un set pentru barbă cu perie specială, ulei și ceară, care s-a terminat repede și am rămas cu amintirea. Marea mi-a fost bucuria deunăzi când am descoperit că există un produs 100% românesc pe care îl putem încerca pentru îngrijirea masculină – Gerovital Men. Pentru că s-au gândit să ofere prea-iubiților noștri parteneri performanță pe toată linia, noile produse sunt atât de igienă personală, cât și de îngrijire a tenului, a pielii după ras și anti-cădere a părului. În plus, pentru cei cu adevărat interesați de un ritual de beauty aparte, există și fiole cu acid hialuronic 5% Gerovital Men, care vin ca pereche cu fiolele de acid hialuronic și vitamina C 2% pentru femei pe care le-am încercat și eu la lansarea de acum aproape un an. Există pentru femei și varianta de 5% concentrație, produsul nr. 1 în România, pe categoria Îngrijirea feței, segmentul  Antirid. Care este promisiunea Gerovital pentru bărbați? Fiolele cu Acid Hialuronic 5% Gerovital Men conțin un ser conceput într-o formulă și concentrație speciale pentru pielea bărbaților.  Serul asigură diminuarea efectelor pe care bărbieritul zilnic, mediul ambiant și ritmul de viață tot mai alert le pot avea asupra tenului. După 10 zile de tratament tenul este optim hidratat, neted și revitalizat. Le pun pe lista pentru Crăciun. Mi-ar fi plăcut teribil să fie și un ser sau ulei pentru barbă, căci făceam stoc.

Dimineața următoare, m-am trezit cu o liniște desăvârșită în suflet. Știu că indiferent care sunt performanțele lui sau ale mele, ale noastre

Fotografie personală

împreună vor fi întotdeauna cele din care ne vom alimenta, fără să realizăm neapărat asta, toate visele personale de evoluție și creștere înspre infinitatea ce ne este garantată prin însăși existența noastră. Cred că putem face asta dacă vom continua să ne ținem strâns de mână, până la capăt. Și atât. Nu-i nevoie decât de mâini ce se iubesc și o promisiune veche, ce se propagă la infinit. O ecuație a lui Fibonacci despre iubire, pe care ne-am inscripționat-o pe piele amândoi, ca legământ.

Acest articol a fost scris pentru Competiția Spring Super Blog 2019

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.