Studiu de caz: Rara avis, femeia fara geanta

Ipoteza: Specimen dubios dat pe cale de disparitie: femeia fara geanta.

Cauze: Cum se poate? Ce s-a intamplat? N-am genti! Nu mai pot cu ele, sunt toate la fel, sunt toate neserioase, prea mici de nu incape nimic sau prea mari de pierd totul in ele. Vreau sa le port pe umar dar nu pot, nu se preteaza, sunt femeie in toata regula. Si ce-ar fi sa n-am deloc? Scap de stres si nu am ce sa mai pierd sau sa uit. Provocare sau corvoada?

Variante ce induc subiectul in eroare & oroare:

a) Am geanta dar n-o iubesc, pentru ca tot ce se afla in ea nu este ales corect din punct de vedere organizatoric. Efectiv? Portofel XXL cu prea multe carti de vizita de care nu tin seama niciodata – in el, bani putini si acte diverse, toate bonurile din luna in curs a persoanelor apropiate. Telefon care mereu sta langa chei si se zgarie. Chei care dispar atunci cand sunt cautate. Pix care e mereu desfacut si pateaza materialul din geanta. 7 rujuri despre care am uitat ce nuanta au. Ce spune asta despre mine? Ca mai am nevoie de cateva rujuri.

b) Nu am geanta pentru ca am luat un rucsac in care arunc toate cele de mai sus + haine, nemaigasind in final nici macar telefonul, caci cheile sunt o cauza pierduta. Ce spune asta despre mine? Ca mai am nevoie de cateva rujuri.

c) Nu am geanta pentru ca am buzunare, iar in ele intra doar telefonul si cheile. In fapt, nu am nevoie cu adevarat de nimic altceva – rujurile le pot tine in masina, portofelul as putea sa-l schimb cu unul mai mic ce intra in blugi fara probleme, si treaba-i oabla. Ce spune asta despre mine? Ca inca un ruj n-ar fi rau.

Solutie: Fara geanta. O sa transform masina intr-o geanta mare, cu lucruri ascunse strategic si organizate dubios, astfel incat daca cineva are nevoie de masina sa simt ca nu mai pot sa ma misc si sa respir, din lipsa de tot ce e 100% necesar unei femei.

Later edit: Nu e buna solutia, tocmai ce a plecat sotul cu masina. Imi trebuie fix a 6-a nuanta de ruj din torpedou.

N.B. Articol scris pentru competitia Super Blog 2017

 

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.