Sunt uleiurile esențiale mai bune decât tratamentele convenționale?

Iată o întrebare pe care orice distribuitor de uleiuri esențiale a întâlnit-o măcar o data de la fiecare om căruia i-a povestit despre tezaurul naturii, distilat la abur.

Primul lucru și cel mai important pe care vreau să ți-l spun este…

…dacă ai nevoie să consulți medicul, te rog din suflet, consultă-l. Nici un tratament alternativ nu va înlocui vreodată ceea ce un medic poate să trateze. Doar un medic poate pune diagnostic și îți poate da un tratament corect. Orice distribuitor de uleiuri esențiale care îți dă diagnostice trebuie să fie medic sau încalcă legea.

În plus, în era internetului, foarte multi oameni se diagnostichează singuri. Cauți simptomele pe Google și ai la dispoziție foarte multe site-uri cu articole, scrise de medici sau nu, în care te regăsești de obicei numai parțial și întotdeauna te sperii. De ce îți faci asta? Vorbesc foarte serios. Nouă, oamenilor, ne place să credem că le știm pe toate. Că ne putem trata singuri de toate relele. Ce-ar fi însă să nu le mai lăsăm să se întâmple? Ce ar fi să prevenim bolile, să ne controlăm reacțiile, gândurile, faptele? Ce ar fi să schimbăm puțin din alimentație, să lăsăm pe raft ce știm că e cancerigen, să înlocuim cu variante mai sănătoase? (Apropo, ați mâncat vreodată chips-uri la cuptor, în loc de prăjiți în baie de ulei? Sau gulie crudă cu boia, ulei de măsline și drojdie inactivă în loc de cartofi prăjiți? Vă provoc!)

Regula de aur a unei sănătăți armonioase este să nu te diagnostichezi singur. Niciodată. Care e regula de diamant, totuși? Învață să asculți mesajele corpului tău. Ai trecut repede peste propoziția aceasta? Te rog nu o face.

Învață să asculți mesajele corpului tău.

Corpul nostru este Templul nostru. El ne vorbește mai des decât ne dăm seama. Ne cere apă și oxigen prin dureri de cap. Ne spune să scoatem afară ofurile, printr-un nod în gât. Ne creează aciditate în stomac dacă ne enervăm. El răspunde la tot ce noi îi facem. Învață să urmărești toate aceste mesaje și să reacționezi la ele, tratând cauza, nu efectul. Sigur că e o idee bună să scapi de discomfortul din acest moment, dar nu-i așa că ar fi mult mai ingenios… să nu il mai ai niciodată?

Atunci când corpul nostru are reacții și nu le ascultăm, el creează boli. Mai face asta și când ne scade foarte mult vibrația (frecvența corpului) și ajunge sub 58 mHz (am vorbit despre asta în acest video)

Medicamentele din industria farmaceutică sunt create după profunde și îndelungate cercetări asupra plantelor și elementelor regăsite în natură. Se investesc sume foarte mari anual pentru a descoperi ce anume din ce plantă ne poate ajuta și mai mult în diverse tratamente. Totuși, pentru ca unii compuși ai plantelor sunt rari sau au un timp limitat în care cresc, oamenii în timp au creat înlocuitori chimici pentru ei, creați după chipul și asemănarea elementelor naturale. Acești compuși chimici de multe ori pot avea efecte devastatoare asupra organismului nostru. Dacă nu știm ce medicamente luăm, se poate să cădem în capcana lor. Interesează-teși informează-te atunci când ai un tratament de luat însă mai ales, nu cumpăra decât medicamentele prescrise de medicul tău. Neinformat, sau semi-informat, doar cu ce ai citit, auzit sau ce te-au sfătuit cunoscuții că la ei a funcționat, s-ar putea să îți facă mai mult rău decât bine. Nu lua hotărâri de unul singur! E ca și cum eu aș vrea să topesc metalul ca să îmi fac singură o cheie și nu am în casă decât aragazul și un cuțit de crestat. Nu o să iasă nimic niciodată și poate produc chiar o calamitate.

Uleiurile esențiale sunt esența naturală a plantei. Uleiurile primesc eticheta de esențiale dacă au minim 5% puritate. Uleiurile esențiale Young Living au 100% puritate, iar Young Living este lider mondial în uleiuri esențiale, el fiind primul care a început să dezvolte această industrie-minune, aș spune eu.

Fiind 100% pure, ele sunt și 100% volatile – se absorb în piele în câteva secunde și în aer, la fel. Ele intră în sistemul nostru circulator, aplicate pe corp, și se duc direct la sursa problemei, ducând corpul în starea naturală de auto-vindecare. Ele întăresc sistemele noastre -imunitar, endocrin, respirator, digestiv, aducându-ne cât mai aproape de sănătatea naturală.

Uleiurile esențiale te ajută să previi boala, creând un mediu sănătos în corpul tău și susținându-l să se vindece singur atunci când întâmpină provocări.

Sunt așadar uleiurile esențiale mai bune sau mai puțin bune decât tratamentele convenționale? Sunt valoroase amândouă, dacă știm cum și când să le folosim. Tratamentele convenționale tratează boala, dacă sunt luate după prescripția medicului, iar uleiurile esențiale tratează corpul, readucându-i starea de bine și puterea de auto-vindecare.

Eu personal aleg să înlocuiesc și tratamentele convenționale cu tratamente naturale, venite direct din natură. Unele din ele sunt uleiurile esențiale, altele sunt direct din piață, iar altele sunt de natură mentală, spirituală. Vibrația gândurilor noastre scade sau crește vibrația corpului, la fel cum și rugăciunea are efecte miraculoase (dovedite științific), asupra noastră.

Fă o selecție în viața ta. Alege Altfel. Alege Altă Cale.

Pentru mai multe detalii despre uleiuri, recomand site-ul www.altacale.ro

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.