3 metode sigure de upgrade pentru o viata in #tendinte

N-am zis ce tendinte! Pentru ca tendintele despre care vorbesc eu tin de planul spiritual si intelectual- evolutiv, mon cher!

Asadar: vrei o viata in tendinte de upgradata din punct de vedere tehnic? In fiecare an ti se va strica telefonul smart si va trebui sa devii mai bun decat anul trecut, pentru ca automat vei avea unul nou. Vrei o viata in tendinte din punct de vedere profesional? Trebuie sa mergi la cele mai statement cursuri de dezvoltare si de digital divas! Vrei sa fii in super tendinte si sa nu mai stai in chirie, ca sa iti faci o familie? Trebuie sa schimbi jobul, si pentru asta sa faci cursuri, pentru care e nevoie sa fii pus la punct la nivel tehnic si cultural! Nu stiu cum sa ma exprim altfel, dar ideea e una singura: toate sunt legate intre ele si trebuie sa functionezi multilateral si multilevel ca sa poti fi in tendintele anului 2017! Cauti metode ca sa fii in #trend? Eu am nascocit trei. Asa, de seara, cu un bitter lemon langa mine si prea multi biscuiti nepermisi unei siluete de artista ce are poimaine concert. Sa purcedem!

  1. Vinzi masina. Poftim?! Da mai, masinile se vand usor in ziua de azi, nu toata lumea are bani de una noua. O masina second vanduta iti aduce in buzunar cel putin 3000 euro, pe care ii reinvestesti in viata ta actuala. Avantaje: Orice curs l-ai dat gata, sau poate ai nevoie de o garderoba 100% noua, sau poate renovezi camera copilului. Daca masina e mai noua, de banii obtinuti dai avans la Prima Casa si e treaba oabla. Dezavantaje: mergi cu autobuzul ca o diva la cursul tau fabulos, si ajungi fara un toc.
  2. Imprumuti bani de la cineva din familie. Avantaje: probabil ca nu o sa te pistoneze sa ii platesti lunar, si daca ai noroc nici nu iti cere dobanda pe ei. Dezavantaje: o sa stie toata familia ca nu te descurci.
  3. Faci un imprumut rapid la telecredit. Cu minimul de gadget smart pe care il ai si un WiFi bun, ai rezolvat situatia intr-o singura zi si nu trebuie sa stii decat tu, pentru ca totul se intampla numai online! Avantaje: Nu exista intermediari sau brokeri de credite, nu exista costuri ascunse sau comisioane. Cu alte cuvinte- fara dobanda, fara comisioane si fara costuri! Cum adica un credit fara costuri? Adica trimiti prin email o copie dupa CI si Acordul de consultare, iar apoi raspunsul specialistilor telecredit va veni rapid pe email sau prin SMS. Odata aprobat, banii intra automat in contul tau. Daca nu poti plati rata la scadenta, nu-i nimic! Suna in maxim 3 zile dupa scadenta si ti se va oferi posibilitatea unei refinantari! In plus, telecredit este in fapt un credit fara garantii, fapt care ofera mereu siguranta si liniste pentru tine si cei apropiati. Dezavantaje: telecredit are si optiunea de rambursare anticipata, ceea ce iti permite sa achiti tot imprumutul atunci cand ai facut rost de bani, fapt pentru care nu mai poti face parte din familia telcredit, odata ce ai incheiat de platit ratele…

N.B. Acest articol a fost redactat pentru competitia Super Blog 2017
Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.