Canto online

Pentru că știu că sunt foarte multe suflete îndrăgostite de exprimarea prin muzică, m-am gândit să-mi întind aripile către tine, ca să facem lumea mai plină de cântec!

Te invit la ore de canto individuale online sau ore de canto via video, un program revoluționar pentru cei care nu au timp de orele clasice 1 la 1.

Orele de canto individuale au loc atunci când găsim împreună ora cea mai potrivită pentru orarul nostru (al meu și al tău), în timpul săptămânii.

Canto via video este un program special creat pentru cei care nu reușesc să se muleze după un program impus sau nu au timp să stea 1h live online – detalii AICI

  • Ai nevoie de – un telefon care poate filma HD cu microfon și eventual un alt dispozitiv pe fundal unde să cânte negativul
  • Programul include video-uri trimise de la profesor la cântăreț și invers ce presupun evaluare vocală, tehnică și interpretare,  feedback și răspuns la cântecele trimise prin corectarea defectelor și soluționarea provocărilor,  vocalize și exerciții care se schimbă constant și video-uri la cerere despre anumite probleme apărute în procesul cântatului, în funcție de nevoile fiecăruia

Ore Canto Individuale / Evaluare vocală

150 lei/ședința

Ore 1 la 1 dedicate nevoilor tale tehnice, vocale și de interpretare în acest moment, indiferent de stilul muzical abordat.
Alegem împreună ziua când vom face ora de canto.

Evaluarea vocală se face printr-un video de 30 minute cu feedback și soluții practice (exerciții, vocalize) după urmărirea materialelor audio/video trimise.

Canto Via Video

700 lei/lună - 8 video-uri
100 lei/video

Programul se defășoară ca un schimb de video-uri între profesorul de canto și cântăreț, la frecvența de 1 video pe săptămână sau 2 video-uri/ săptămână (2 videouri de la fiecare), în zilele în care poate fiecare, pentru a putea primi material când poți aloca timp să îl urmărești.

De obicei profa răspunde la 1-2 zile după ce a primit materialul video.