Experiment social: vintage-ul socheaza?

Pulbere de vânt scrie pe cei ce îndrăznesc să fie unici. Business, marcă personală sau pur și simplu asumare de sine, o cutezanță e acest fel va frapa întreaga societate.

Am zis să fac duminica asta un experiment social autentic. Sau poate puțin inspirat, dar… destul de rar întâlnit în supermarketurile ultra-încărcate de frunți încruntate. Tema – îmbracă-te în exact ceea ce te reprezintă, your best case scenario, și hai să ieșim la cumpărături, random. Mi-am luat prietena cea mai bună și am pășit în Carrefour.

Datele problemei – o divă punk și o lady ieșită din cutie anii ’60, printre legume la raft.

Ce înseamnă ținuta mea de anii 60? Palton lung, negru, classy. Fular din blană artificială lung, negru, opulent. Pălărie cu bor lat, din lână neagră, fină, cu o pană străvezie prinsă gingaș. Machiaj cat-eye,cu ruj roșu-burgund. Cizme simple, cu o dungă metalică elegantă pe tocul jos. Mănuși de dantelă. Și o atitudine de I am fabulous.

Rezultat? Încruntatele priviri ale tuturor s-au ațintit asupra noastră, la fel de aprig. Unele ar fi dorit să întrebe, unele ar fi dorit să spulbere. Dar în general, au judecat. Nestăvilit, maxim și necruțător. Mai ales că atitudinea era foarte relaxată, nu voiam să ieșim în evidență, am făcut doar cumpărăturile ca oricând altcândva, în hanorac și bocanci.

Concluzia? Poți fi oricum, că oricum pentru societate e inadmisibil.

Așa că cel mai bine ești your best case scenario, în fiecare zi. Măcar să-ți faci ție viața ușoară și faină.

20170122_130521

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.