GIN cu Ana Morodan

GIN sau Academia Get Influence Now e un zumzăit cunoscut. Stă pitrocit pe buzele celor din media, se răsfață tot Facebookul în el și doamnele de calitate șoptesc – “ce s-a întâmplat acolo? Ce păcat că n-am fost pe fază…”

Undeva în subconștient, prin cotloane mai mult sau mai puțin recunoscute,toți vrem să cunoaștem o vedetă. Să îi adulmecăm parfumul, să vedem cum îi strălucesc ochii în realitate. Să o vedem atât de vie în fața noastră încât să ne dea putere și încredere că orice miraj este, pentru cineva pe lume, palpabil. Te face să crezi mai mult că magia există.

De când a fost creată această Academie, am râvnit să fiu acolo. Am pândit-o, dar am închis mereu fereasta site-ului, știind că nu am cum să ajung. Și apoi, ce să fac eu acolo? O cântăreață iubitoare de metafore din provincie, venită să soarbă vraja maiestuoasă a celor care par, de departe, inabordabili, într-un cub de sticlă unde noi, muritorii de rând, nu avem loc. Deschideam o data la câteva zile site-ul, citeam programa și îmi imaginam ce discuții s-ar isca. Mă cuprindeau emoțiile, mă entuziasmam de propriile invenții și închideam iar fereastra browserului. Încetează, mi-am spus, nu poți merge la acest curs. Totuși, colaborarea Anei Morodan cu Huawei România pentru a lansa un concurs m-a pocnit fix în tâmple. N-am zis la nimeni că m-am înscris, că eram sigură că nu are sens. În câteva zile, când am aflat că m-au ales pe mine să fac cursul gratis, am crezut că l-am prins pe Dumnezeu de un picior, pentru că am simțit în asta un semn că trebuie și că pot. N-am reușit să mă duc la București deoarece aveam spectacole, însă am fost ochi și urechi pe internet în grupul celor care au dorit să facă această întâlnire online, fiind din străinătate. Am notat, în neștire, tot ce auzeam. M-a furat informația ca o fata Morgana. Eram sigură că trebuie să văd în fața mea cum se înșiră și se deșiră cuvintele lor, altfel nu cred! Altfel parcă e din nou tot un self-teaching după articole de pe internet și cărți printate cu 0,20 bani foaia. Nu se poate, trebuie să fiu acolo. Și am mers.

Încă de când am pășit pe pragul AnnArt Gallery, mi s-a tăiat respirația. Erau acolo, vii, magnifici, opulenți, gălăgioși. Țigările lor nu scoteau fum și cuburile de gheață sunau fermecător în cupele mari de gin tonic. Eram la… GIN! Ana Morodan, o păpușă rusească, cu un look de anii 50 modernizat, tulburătoare și serioasă, s-a prezentat. Am râs în sinea mea. Oare Ana Morodan e nevoie să se mai prezinte? O cunoaște o țară întregă. Primul fashion blogger din România. Un icon celebru. Marcă personală. Brand. Și totuși, doar o femeie. Ba chiar una foarte reală!

Nu am putut rămâne în prima seară pentru a fi a doua zi la Brașov așa că m-am întors din nou în București pentru încheierea cursului. A fost răvășitor. În modul cel mai cuprinzător. După 5 sesiuni de curs serioase, în care mi-am îmbogățit considerabil bagajul de cunoștințe și am schimbat total modul în care văd expunerea publică, ce înseamnă un brand, cum îl construiești și cum îl menții, a urmat cea de-a 6-a în care zeii și zeițele Olimpului cotidian au devenit vulnerabili, umani, minunați. M-a cutremurat complet. Nu eram singura care simte așa. Care vede așa. Care plânge așa. M-a reintegrat în mine.

GIN cu Ana Morodan nu e doar o Academie, nu e doar un curs. E inspirația spiritului care se naște, creat de tine conștient și cu migală. GIN nu e o rețetă care să te învețe cum să faci pâinea cea de toate zilele, ci o revelație că există modalitatea de a face tu însuți pâine, după ce până acum ai văzut-o doar pe rafturi, aburindă, servită de-a gata. GIN nu a avut profesori, ci a avut Mentori, Zei, Zeițe, Schimbători de viziuni și Dătători de Elixir. Un Elixir pe care oamenii ce luptă zi de zi, frenetic și îndârjit, îl doresc și uneori cad din picioare, secătuiți de sete.

GIN ține de sete…!

La sfârșit, am făcut o plecăciune celor care au pus cap la cap toate, ca să se întâmple minunea. Moffice, adică echipa fantastică a Anei Morodan, merită toate laudele și mulțumirile. Datorită profesionalismului, dedicării, atenției lor la detalii – toate aceaste frumuseți au fost dăruite celor care… au dorit să primească. AnnArt Gallery ne-a desfătat cu tablouri de un fast ieșit din comun – adevărul e că energia oferită de locul-gazdă a transformat întâlnirile GIN în ceva care parcă vine din altă lume pentru a dărui cu sine un pământ nou… o plămădeală nouă de tine însuți, făcut acum, adaptat la secolul XXI, cu mintea pregătită, spontană și în alertă. Și mai ales, un aluat care are în compoziție ingredientul cel mai de preț, neprețuit însă – Intuiția.

Mulțumesc Ana Morodan și Oglinzilor ei umane pentru acest Dar extraordinar dăruit României. Pentru că… “doar ceea ce dăruim necondiționat ne definește cu adevărat.”

14947495_1268291703222206_6476061716225042094_n

Share :

1 Comment

Chokerele, sau cum transformi o provocare intr-un statement – Crossover Art
Reply

[…] fost dat sa particip la cateva intalniri in lumea aristo, glossy, fashion, la Academia GIN a Anei Morodan. Nu lumea glossy superficiala, plictisitoare, ci partea high-class, plina de oameni […]

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.