Hosting gratuit pentru bloggeri talentati

Am stat pe Blogger 7 ani si 1 an pe WordPress cu blogul personal, mutandu-ma din cauze de “furt” de identitate. Adica o inspirata domnisoara mi-a luat numele de blog la care muncisem de 7 ani pentru ca n-am fost in stare sa imi cumpar la timp domeniu si hosting web. Fir-ar ea sa fie de tehnologie! Am fost suparata vreo 3 luni si apoi a mai trecut un an pana cand sa imi cumpar domeniu si sa fiu la casa mea pe .ro. Acum ca am ajuns aici, zau ca nu inteleg cum am putut sta asa atata amar de ani. Pentru ca pentru multi dintre voi este o investitie de care trebuie sa aveti grija lunar, eu va dau un pont: am descoperit un super concurs organizat de Scoala de Blogging si Gazduire Enterprise prin care poti castiga gazduire web pe timp nelimitat, daca domeniul il ai deja sau il achizitionezi singur. Mi s-a parut o chestie fantastica si mi-am adus aminte de toata perioada mea in care economiile facute nu isi permiteau sa viseze la vreun hosting, vreodata. Din bebelusia mea de blogger si pana in prezent, a trecut mult timp si pot sa spun cu mana pe inima ca parca nimic nu se compara cu a avea propria ta “Casuta” unde sa te desfasori in voie. Altfel, parca stai in chirie si cand esti online…

Ce trebuie sa faci este doar sa fii blogger, sa ai domeniu sau sa fii dispus sa-l achizitionezi si sa ai minim 3 luni si  30 articole de blogging pe orice blog + un articol cu niste date importante care sa sustina miscarea si sa dea de stire cat mai multor oameni ce echipa faina fac cei doi sponsori. Articolele trimise pana in 31.10.2017 vor primi toate gazduire nelimitat gratuit pe un blog la alegere. Nu-i fain? Si asta nu e tot.

Gazduire Enterprise ofera si hosting Prestashop, Magento, gazduire dedicata, open cart si enterprise incepand cu 9 RON/luna, ceea ce este zau, teribil de ieftin! Pe foarte putine platforme de hosting am gasit preturi asa de bune. imi place mult ca tot ce tine de configurare si de transfer vor face ei tot gratuit, ceea ce vine tare mult in beneficiul celor care chiar nu prea au vreo idee legata de programare sau nu au pofta sa stea sa urmareasca tutoriale de WordPress sau altceva, pentru a-si seta toate din nou, ca sa fie totul in regula.

Pentru a intra in concurs dar si in legatura cu ei, accesati link-ul urmator, care garantez ca va fi functional pana in data limita si anume 31 octombrie 2017. Succes si… sa ne vedem gazduiti cu bine!

Concurs – Hosting de Calitate pentru Bloggeri

 

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.