Interviu cu Larisa Bangs, Gold în Young Living și în Suflet

Prima dată când am cunoscut-o, mi s-a părut misterioasă. În timp, mi s-a părut cu adevărat șarmant misterul ei și am zis că trebuie să stau pe lângă această Femeie care a reușit să ajungă atât de sus în atât de puțin timp, în cea mai mare companie producătoare și distribuitoare de uleiuri esențiale din lume, Young Living. Acum, colaborăm pentru o Românie mai informată și mai recunoscătoare pentru ceea ce Dumnezeu a lăsat gratuit pentru prevenția și vindecarea sufletelor și trupurilor noastre, aici, pe Pământ.

Vă invit să citiți un interviu inedit cu Larisa Bangs, Gold în Young Living dar și… în Suflet.

1. În ce mod a început viața ta alături de Young Living? Ai fost dintotdeauna iubitoare de natural, organic, sănătos, sau ai început odată cu uleiurile?

Când am fost invitată să particip la prima prezentare și am aflat ce sunt uleiurile esentiale m-am întrebat de ce nu ne-am gândit noi, românii, la treaba asta și mi-am zis că doar sunt varianta mai puternică la ceea ce eu foloseam deja, plantele. Da, dintotdeauna am fost iubitoare de natural, sănătos pentru că, cadrele medicale de la mine din familie întotdeauna m-au tratat cu naturale plus părinții mei ne-au învățat că de unde mânâncă viermișorul de acolo mâncăm și noi.

2. Când ți-ai dat seama că vrei să îți construiești o carieră în multilevel marketing?

Nu am vrut niciodată să construiesc o carieră în Network Marketing. Nici nu am știut la început că Young Living intră în categoria Network Marketing. Lucrurile s-au dezvoltat organic pentru că cei din jurul meu au început sa-mi ceară produsele și așa am aflat că pot să se înscrie singuri doar că trebuie să le dau numărul meu de membru. Doar a existat un moment în care am programat prima prezentare pentru a face cunoscute aceste minunății care pe mine și pe familia mea ne-au ajutat enorm. Nu știu ce ne-am fi făcut fără ele.

3. Care crezi că ar fi 3 mari avantaje de a investi în MLM și de ce Young Living, nu alte companii?

1. Timp cu familia

2. Sa fii propriul sef

3. Sa nu ai un ceas deșteptător

De ce Young Living? Din 2 motive: 1. Am fost la o prezentare cu fondatorul Young Living, Gary Young și când el a spus la un moment dat: eu le-am facut să aibă valoare terapeutică, când pui un ulei pe tine roagă-te pentru că Dumnezeu e Cel ce-ți dă vindecarea am zis că în acel moment pot să plec acasă pentru că dacă acest om recunoaște o autoritate supremă peste el, acesta este un lider pe care eu vreau să-l urmez și 2. Întotdeauna el a zis că face un produs pentru un scop, nu pentru profit! Abundența vine ca și bonus! Aceasta este o ideologie la care eu vreau să ader și pe care vreau sa o promovez.

4. Spune-mi despre tine ceva mai personal, ce nu știu foarte mulți.

Îmi place să mă trezesc dimineața devreme când toată lumea încă doarme.

5. Ce înseamnă pentru tine Normalitatea?

Normalitatea este ceea ce funcționează pentru mine. Eu singură stabilesc granițele normalului meu care se prea poate să fie sau să nu fie același cu alt tău.

6. Ce te motivează cel mai mult zi de zi?

Să văd oamenii că ies din turmă și că își contruiesc propriul lor drum,că își aduc aminte ce sunt, că o iau pe altă cale și aleg să nu rămână în turmă pentru a ajunge la potențialul maxim la care i-a creat Dumnezeu să funcționeze.

7. Cum te vezi peste 10 ani din punct de vedere al carierei?

Vreau un cabinet/spital cu medici doar pe naturale si unde femeile să vină să nască natural și să fie tratate ca niște prințese.

8. Poți să îmi oferi un top 3 uleiuri esențiale preferate și un argument privitor la alegerea ta?

1. Copaiba – receptorii cabinoizi din acest ulei atenueaza durerea, ajută ca perioada de ciclu să fie mai ușoară, protejează celulele împotriva bolilor, întărește sistemul imunitar, protejează creierul, protejează organismul împotriva infecțiilor și inflamărilor ocazionale.

2. Setul de uleiuri biblice – în ultima vreme în fiecare săptămână le-am aplicat la talpă si la baza coloanei, câte un ulei pe rând din tot kitul. Rezultatul: un parfum special în cameră și eu mai calmă, am trecut peste răceală mult mai ușor, echilibrată emoțional, m-am odihnit mai bine noaptea. Aroma lor mă duce într-un moment de liniște, de pace, într-o lume mai bună.

3. Rose – prima picătură cumpărată la bucată m-a cucerit. Un miros care mă duce înapoi la grădina bunicii, la dulceața de trandafiri, la vremea minunată a copilăriei. E așa de senzual și parfumat, mirosul persistă, e cel mai sublim parfum pentru mine.

9. Care este acel lucru pe care, dacă oamenii l-ar înțelege cu adevărat despre uleiuri, ar folosi mai mult sau mai înțelept?

Că sunt dragostea lui Dumnezeu manifestată în molecule, așa cum spunea omul de știință David Stewart.

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.