Și sopranele răcesc câteodată…

Am crezut mult in generozitatea divina exprimata prin darurile naturii.

M-am rugat la fiecare picatura aplicata pe piept, pe palme, pe talpa sau in diffuser. Ii spuneam cuvinte frumoase si puneam toata increderea mea in ea.

Ce am folosit la raceala mea (viroza respiratorie):

  • Peppermint (menta) – am folosit pentru desfundarea sinusurilor, aplicata o picatura sau doua pe palme, punandu-mi nasul intre ele, pana cand tot uleiul a fost absorbit; ceea ce s-a intamplat a fost ca am respirat mai bine, m-am simtit fresh (un lux in timpul racelilor cand ne simtim cumplit) si mi-am dat seama cat de mult imi doresc sa ma fac bine ca sa cant iar la randament maxim; in plus, peppermint este pentru mine mana cereasca in ceea ce priveste durerile de cap, cu aceeasi tehnica – pun pe palme, inspir si durere de cap (mai ales cea aflata la inceput) se…evapora pur si simplu
  • R.C. este uleiul care se adreseaza prin excelenta perioadei reci si racelilor care au loc in aceasta perioada. L-am folosit in diffuser, cu ajutorul caruia am facut inhalatii 10 minute de 3x pe zi (3 picturi de ulei e de ajuns pentru o tura). Ce contine el? Ulei din frunze de Eucalyptus globulus, ulei de myrtus communis, ulei din frunze de pinus sylvestris (pin), ulei din frunze de origanum majorana (măghiran), ulei din frunze de eucalyptus radiata, ulei din frunze de eucalyptus citriodora, ulei de lavandula angustifolia (lavandă), ulei de cupressus sempervirens, ulei din frunze de tsuga canadensis și ulei de mentha piperita (mentă).
  • Thieves, care contine Cuișoare (Syzygium aromaticum), lămâie (Citrus limon), scorțișoară (Cinnamomum verum), Eucalyptus radiata și rozmarin (Rosmarinus officinalis CT 1,8 cineol) a fost uleiul folosit pentru gargara (pentru tuse), pe talpa (intra direct in sistemul circulator).
  • Lemon si Orange (lamaie si portocala), am pus o picatura sau doua in fiecare lingurita de miere (si am gasit in Sinaia miere din muguri de brad, o minunatie) pe care le-am luat de 5-7 ori pe zi, de fiecare data cand mi-am adus aminte 🙂

Acum viroza a trecut si eu m-am indragostit nebuneste.

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.