Studio Fly by Kati Svab – arta si beauty în Brasov

 

Am crescut stiind ca un salon de infrumusetare este intotdeauna un resort, oricat de mic este el.
Am crescut stiind ca numai adevaratii pasionati devin profesionisti.
Am crescut stiind ca nu conteaza cati clienti ai intr-o zi, cine sunt ei si ce aduc inspre tine – ci conteaza ce poti tu sa le daruiesti despre ei insisi. Ceva ce au uitat, ceva ce stiu dar au acoperit singuri, crezand ca daca se iubesc mai putin, vor fi vazuti mai mult, invatati fiind ca modestia ne innobileaza. Insa au inteles gresit. Iubirea de sine, aceea curata si nepartinitoare, neconditionata si fireasca, in care increderea este la carma zilelor si reactiilor noastre – este singura ce Stie cum sa innobileze un suflet…si tot ce se afla in jurul lui.
Am crescut stiind ce inseamna calitatea pentru ca am crescut cu ea langa mine.
Mama a fost si este un profesionist desavarsit si deoarece inca se reinventeaza dupa 20 ani de lucrat in domeniul frumusetii, pot sa spun ca stiu ce inseamna standarde in beauty.
Nu am crezut insa ca voi gasi vreodata un tanar care sa ai aiba iubirea asta nebuna fata de frumusete, fata de oameni si fata de meserie, asa cum stiam ca e croita la suflet mama.
Kati – un nume schematic si simplu, ce aduce a ardei iuti savurosi. O tipa indrazneata, voioasa, cu tolba plina de cuvinte puternice. Un om viu! O raritate. Kati – ce bine ca te-am intalnit. Tu stii ce inseamna sa ai un vis mare in ziua de azi – pe care sa il visezi impreuna cu cine te iubeste asa cum esti, si pentru care sa muncesti din toti porii, fara oprire. Stii ca se poate pentru ca ai facut sa se poata. Ai ales in fiecare zi sa se poata.
Pe Kati o asociez si cu avioanele (!!!), motoarele, si lanturile din salonul ei, care desi in prima faza mi s-a spus ca au conotatie …literara, eu as spune ca le-am asociat cu eliberarea. Cu ruperea lor imaginara, pastrandu-le insa acolo drept memento. Cu ruperea de sistem, de “trebuie”-uri, de “cum se face”, de tot ceea ce este la intamplare sau “in serie”.
Studio Fly (First Love Yourself) by Kati Svab este un mic tezaur in ceea ce priveste infrumusetarea in Brasov. Stilist de unghii ar spune unii – dar eu spun doar – artist, luptatoare si iubire. Cine merge la ea se afla pe sine, daca stie sa vada, daca vrea sa auda si daca vede dincolo de scopul… unei simple programari.

Share :

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.